Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Som kunde hos os betror du os dine oplysninger og vi gør vores yderste for at sikre, at disse beskyttes i overensstemmelse med persondataloven.

Nedenfor beskriver vi, hvilke informationer vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvad vi bruger dem til, hvordan vi behandler dine personoplysninger, hvilke rettigheder du har, hvad du skal gøre hvis du har spørgsmål etc.
Det er vigtigt for os, at du oplever den højeste grad af gennemsigtighed og tryghed og ikke oplever overraskelser i forbindelse med registrering af dine persondata
Vi håber derfor, du vil tage dig tid til at læse vores privatlivspolitik grundigt igennem og har du spørgsmål omkring vores behandling af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte os.

Dataansvarlig

Nedenstående virksomhed er dataansvarlig og indsamler, behandler og passer på dine data.

Special Butikken Rask
Nørrevænget 2B
8600 Silkeborg
CVR: 26905788
Tlf.: 86 81 53 11
E-mail: mail@sbsilkeborg.dk
Web: www.sbsilkeborg.dk

Indsamling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies, ved udfyldelse af kontaktformular, ved foretagelse af et køb, ved tilmelding til nyhedsmail, ved forsendelse af varer, mv. Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at sende en mail til mail@sbsilkeborg.dk

Formålet med indsamling af persondata

Afhængig af i hvilken sammenhæng vi har kontakt med dig, indsamler vi forskellige persondata om dig.

Vi behandler eksempelvis dine persondata til følgende formål:

  • Køb af produkter eller reklamationer
  • Forsendelse af produkter
  • Garantibeviser på produkter
  • Nyhedsbreve
  • Markedsføring

Eksempel på data vi indsamler om dig kan være

  • Dine kontaktoplysninger. Afhængig af, hvilken forbindelse det er i, kan det f.eks. være navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, varedata, betalingsoplysninger, virksomhedsoplysninger som eksempelvis CVR-nummer, EAN-nummer, mv.
  • Cookies: Se særskilt cookiepolitik.
    Oplysningerne indsamles enten direkte fra dig eller via offentligt tilgængelige registre som f.eks. proff.dk.
    Når indsamlingen og behandlingen af personoplysninger sker i forbindelse med salg/køb af vores produkter, er det obligatorisk for os som forhandler, at indsamle personoplysningerne for at vi kan gennemføre dit køb, behandle eventuelle reklamationer eller forsendelse/levering af produkter til dig.

Manglende samtykke til indsamling af persondata

Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, vil det ikke være muligt at gennemføre køb af produkter, ligesom vi f.eks. ikke kan fremsende/levere produkter til dig eller give dig de seneste nyheder og tilbud via mail.

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Vi deler selvfølgelig kun dine persondata når det er nødvendigt. Når vi deler dine persondata, gør vi det for at give dig den bedst mulige service. En videregivelse til tredjepart vil forekomme i forbindelse med en eventuel forsendelse/levering af din ordre. Fragtfirmaet vil i den forbindelse få videregivet oplysninger som modtagernavn, modtageradresse, telefonnummer, e-mailadresse og ordrenummer. Disse oplysninger videregives for at forsendelsen/leveringen kan nå frem og advisering om forsendelsen kan finde sted.

For at levere tjenester som tilbudsforespørgsler, tilmelding til nyhedsbrev, og konkurrencer, indsamler vi en ligeledes række data, der videregives til vores samarbejdspartnere.
Vi anvender forskellige databehandlere til at behandle de data vi indsamler eller til at udføre forskellige funktioner. Eksempelvis virksomheder der leverer vores økonomisystem, marketingstjenester der agerer på vores vegne og som f.eks. administrerer og kommunikerer meddelelser, fragtfirma ved levering af materiale samt tilbud og IT-relaterede tjenester f.eks. opbevaring og vedligeholdelse. Disse tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med vores instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

Dine persondata vil blive behandlet i EU/EØS. For modtagere, uden for EU/EØS, har vi sikret, at der er tilstrækkelig beskyttelse af dine persondata med såkaldte standardiserede databeskyttelsesregler. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Behandlingsprincipper

Uanset i hvilken sammenhæng vi behandler dine persondata, vil de blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil selvfølgelig kun blive anvendt til det formål de er indsamlet og vil derefter blive slettet.

Rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger. Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med samt hvordan vi behandler og deler dem.

Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til:

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Telefon: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Web: https://www.datatilsynet.dk/

Du kan læse mere om klagevejledning på datatilsynets hjemmeside

Har du udstyret i orden?

Kom og se vores store udvalg af værktøj og maskiner

Hos Special-Butikken benytter vi cookies til at få et indblik i, hvordan du bruger vores hjemmeside. Det hjælper os til hele tiden at kunne forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Derudover anvender vi cookies til at understøtte markedsføringen af vores services.

Ved at trykke ”Ok, forstået!” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.