Robotplæneklipper fra STIGA

STIGA robotplæneklippere: Høj kvalitet og super nem at anvende, installere og programmere til din haves behov
07-08-2019

STIGA robotplæneklipperen findes i flere forskellige modeller, til alle havestørrelser. Den mindste og billigste STIGA robotklipper kan håndtere et areal på op til 300 m2, mens de store robotplæneklippere snildt håndterer 1000 m2, 2000 m2 og op til 5000 m2 med en enkelt plænerobot. Har du en større plæne, kan maskinerne sættes op med klippezoner og du kan eksempelvis sætte kun to robotgræsslåmaskiner til at håndtere et areal på op til 10000 m2.

 

Vejledning om robotplæneklippere

Er du i tvivl om hvor du skal starte og om en robotplæneklipper er det rigtige til din græsplæne, så hjælper vi dig hos Special-butikken Silkeborg på Nørrevænget 2B. Vi er eksperter i STIGAs robotplæneklippere. STIGA Autoclip er avancerede, men lette at programmere enten via deres display eller app.

 

Skråninger

STIGAs Autoclip modeller kører gerne på skråninger og kan håndtere hældninger på op til 45%. Dog maksimalt 20% kanten. Tag gerne billeder af din græsplæne med ned i butikken og træk på vores erfaring med robotplæneklippere, når du skal vurdere hvor du kan bruge robot græsslåning.

 

Installation

Det første du skal med enhver robotplæneklipper, er nedlægning af kantkabel. Det er lige til og vi rådgiver dig gerne i butikken på Nørrevænget 2B, 8600 Silkeborg, så du er helt klar på, hvordan du slipper for at slå græs fremadrettet.

Din STIGA græsslåmaskine robot styres via en app på din smartphone og har forskellige funktioner, såsom regnsensor, hvor den kører tilbage til sin ladestation. Robotplæneklipperen fra STIGA kan installeres til kantklipning, så dine kanter bliver fine. Desuden kan STIGA robotplæneklipperen også spiralklippe, så møder plæneklipperen et område med højt græs, vil klipperen registrere, at der skal sættes en ekstra indsats ind på det område.

Langt henad vejen er det altså ligetil at installere og komme i gang med at bruge din nye intelligente robotplæneklipper.

 

Robotplæneklipper garage/hus

Flere af STIGAs robotplæneklippere kommer med mulighed for egen garage eller hus til at sætte over ladestationen. I butikken kan du se vores udvalg af automatiske plæneklippere og vi tager gerne en snak om de forskellige muligheder for at indlogere din plæneklipper om natten og i regnvejr.

 

Vi er dine eksperter!

Så har du brug for hjælp til at finde den rigtige robotplæneklipper til din have? Kig ind i butikken og lad os rådgive dig. Eller kontakt os på 86 81 53 11.

Har du brug for andet udstyr til haven, har vi et stort udvalg af andre redskaber og havemaskiner.

Kontakt os
Special-butikken Rask A/S
Nørrevænget 2B
8600 Silkeborg

Tlf. 86 81 53 11
Mail@sbsilkeborg.dk
CVR 26905788
Kontakt os

Har du udstyret i orden?

Kom og se vores store udvalg af værktøj og maskiner