Stiga plæneklipper

Vi er din Stiga forhandler i Silkeborg 

25-04-2021

Er du på udgik efter en ny plæneklipper? Vi er eksperter i plæneklippere. Hos Special-Butikken i Silkeborg finder du alt i plæneklippere fra de helt store professionelle, som er gode til store erhvervsarealer - og ned til de lidt mindre plæneklippere, som kan anvendes til private haver.  

 

Vejledning til valg af plæneklipper

Special-Butikken i Silkeborg har alt i Stiga plæneklippere fra robotplæneklippere, batteridrevne plæneklippere både med og uden opsamling til benzin plæneklippere og ligeledes som multiklip eller som opsamling. Vi har også i traktor både med opsamling, sideudkast eller frontmonteret.

Hvis du er til den helt klassiske cylinderklipper, kan Special-Butikken også tilbyde det. Udvalget er stort og vi anbefaler, at du kommer ind til os for, at vi kan vejlede dig bedst mulig.  

Ønsker du at slippe for at klippe din plæne, så kan vi tilbyde vores populære robotplæneklipper, som kan klippe græsplæner fra 500-5000 kvadratmeter. Læs mere om vores Stiga robotplæneklipper her.  

 

Vi er dine eksperter!

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige plæneklipper? Så kig ind i butikken og lad os rådgive dig. Eller kontakt os på 86 81 53 11.

Har du brug for andet udstyr til haven, har vi et stort udvalg af andre redskaber og havemaskiner.

Stiga plæneklipper
Se vores store udvalg i butikken
Kontakt os
Special-butikken Rask A/S
Nørrevænget 2B
8600 Silkeborg

Tlf. 86 81 53 11
Mail@sbsilkeborg.dk
CVR 26905788
Kontakt os

Har du udstyret i orden?

Kom og se vores store udvalg af værktøj og maskiner