Vi har et stort udvalg fra Nordic Heat i butikken.  

19-11-2019

Tøj fra Nordic Heat med indbygget varme giver dig timevis af effektiv beskyttelse mod kulden. Nordic Heat er produkter med fokus på fuld bevægelsesfrihed i en høj kvalitet. Alt tøj fra Nordic Heat er testet og godkendt af håndværkere, professionelle sportsfolk og friluftsentusiaster. 

De forskellige varmezoner i produkterne sørger for at varmen transporteres rundt, så når kulden melder sig, kan du holde varmen ved at tænde for batterierne. Dette giver dig mulighed for at holde fuldt fokus på dine opgaver. 

Nordic Heat har lavet en hel serie med forskellige produkter fra huer, vanter, veste, langærmet bukser og trøje etc. Så det kan passe til netop dit behov. 

Nordic Heat serien 

Beklædning fra Nordic Heat serien er behageligt, tørt og lunt. Serien er lavet i et åndbart og svedtransporteret materiale, der er komfortabelt mod huden og bevægeligheden. Erstat i dag dine tykke beklædninger med tøj fra Nordic Heat, og nyd varmen og behageligheden samtidig.    

Information 

Tøjet: Sørg generelt for at tænde for varmen FØR du bliver kold. Dette er vigtigt, da tøjet er tiltænkt til at holde dig varm og ikke opvarme dig. 

I butikken i Silkeborg

Vi har et stort udvalg er produkter i butikken fra Nordic Heat. Kig ind til os og lad os hjælpe dig med at holde varmen i vinterperioden. 

 

Kontakt os
Special-butikken Rask A/S
Nørrevænget 2B
8600 Silkeborg

Tlf. 86 81 53 11
Mail@sbsilkeborg.dk
CVR 26905788
Kontakt os

Har du udstyret i orden?

Kom og se vores store udvalg af værktøj og maskiner