Haveredskaber

Haveredskaber - Er du klar til foråret?

22-03-2021

Haveredskaber – vedligehold din have

Robuste og effektive haveredskaber er gode at have, hvis du ønsker at pleje og vedligeholde din have. Hos Special-Butikken i Silkeborg finder du et stort udvalg af haveredskaber i vores fysiske butik på Nørrevænget 2B i Silkeborg. Vi har samlet noget af vores udvalg her på siden, som blandt andet indeholder produkter som river, spader, sakse, handsker og komfortable havestøvler. For at se hele vores udvalg skal du besøge vores butik.

Vejen til den pæne have og plæne kommer bl.a. igennem den rigtige plæneklipper, rive, spade og kost. De er et must for at holde haven pæn og fliserne rene. Hos Special-Butikken fører vi blandt andet mærker som Fiskars, Galax og Stiga mfl. Alle er i den bedste kvalitet. Med de rette haveredskaber er det en fornøjelse at være i haven. 

 

 

Handsker

Med et par praktiske og behagelige havehandsker slipper du for jord under neglene og vabler. Vi har mange forskellige varianter afhængig af, hvad du ønsker og skal bruge dem til. Kom ind og besøg os, så hjælper vi dig med at finde den rette model. 

 

 

Støvler fra Gateway1 – SPAR LIGE NU OPTIL 50 % på udgået modeller

Vi har populære støvler fra Gateway1, som er super til at gå i haven med. På billedet ses udgået modeller, og vi sætter derfor prisen ned med optil 50 % på de udgået modeller, før optil 799,- nu kun 399,- 

Prisen gælder kun så længe lager haves.  

 

 

Kig ind til os i Special-Butikken Silkeborg. Vi står klar til hjælpe og rådgive dig. Du er altid velkommen til at kontakt os på telefon nr. 86 81 53 11 eller mail@sbsilkeborg.dk. 

Kontakt os
Vi står altid klar til at hjælpe dig. Så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.
Kontakt os her

Har du udstyret i orden?

Kom og se vores store udvalg af værktøj og maskiner