Bliv klædt på til sommer

Let, luftigt og praktisk sommerpåklædning

29-06-2021

Bredt udvalg af forskellige kvalitets shorts

Hos Special-Butikken i Silkeborg finder du shorts fra forskellige mærker som Kansas, Snickers, Mascot, Deerhunter og F. Engel.

Alle er lette og behagelige modeller i forskellige materialer med og uden stretch afhængig af, hvad du foretrækker. Special-Butikken i Silkeborg tilbyder mere end 20 forskellige modeller og det store udvalg sikrer, at der er noget til enhver smag og præference.

Priserne på vores kvalitets shorts starter fra 599,-

 

Arbejdsshorts fra F. Engel 

Her i varmen er shorts et behageligt valg. Arbejdsshorts fra F. Engel er et godt valg, hvis du ønsker et par funktionelle shorts med stor bevægelighed og detaljer tilpasset dit arbejde. Falder dit valg på et par shorts fra F. Engel, så går du hverken på kompromis med kvalitet eller funktionalitet.

 

Fritidsshorts fra Deerhunter 

Deerhunter har et fantastisk udvalg af shorts til jagt og outdoor folket. Deerhunters shorts er skræddersyet til jagt med brugbare lommer i et slidstærkt materiale. Du får fra Deerhunter et par shorts i et åndbart materiale, som sikrer, at du er komfortabel og afkølet under jagten eller i fritiden. 

 

Arbejdsshort fra Kansas 

Vi har et stort udvalg af shorts fra Kansas i forskellige farver og modeller. Kansas shorts er lavet i et stilfuldt design og slidstærkt materiale med en optimal pasform, så du sagtens kan bruge dem i din fritid også. 

 

Arbejdsshort fra Snickers 

Snickers shorts er lette i kvaliteten og hurtigtørrende, så du kan føle dig afkølet igennem dagen og i varmen. Du får fra Snickers et par kvalitets shorts med stor holdbarhed og lækker komfort. 

 

Arbejdsshort fra Mascot

Køb et par klassiske slidstærke shorts til varmen hos Mascot og opnå komfort i hverdagen. Mascot byder både på lette og mere kraftige shorts med forskellige detaljer og praktiske lommer. 

 

Vi er dine eksperter! 

Har du brug for hjælp? Så kig ind i butikken og lad os vejlede dig. Hvis du har spørgsmål er du også altid velkommen til at kontakte os på 86 81 53 11.

 

 

Kontakt os
Special-butikken Rask A/S
Nørrevænget 2B
8600 Silkeborg

Tlf. 86 81 53 11
Mail@sbsilkeborg.dk
CVR 26905788
Kontakt os

Har du udstyret i orden?

Kom og se vores store udvalg af værktøj og maskiner